Kupovina i prodaja apartmana na Kopaoniku je nešto što interesuje veliki broj ljudi, a apartmanski objekat Župa je deo ove ponude. Verovatno će vas obradovati informacija da od ove sezone možete kupiti jedan ili više apartmana u okviru ovog kompleksa. U nastavku pogledajte opis apartmana, pogodnosti koje stoje na raspolaganju svim kupcima i preuzmite .PDF fajl sa svim detaljima ponude, sadržaja i izgleda kompleksa.

Odlična pozicija apartmana Župa na Kopaoniku

Apartmani Župa Kopaonik & SPA Wellness

Župa Wellness & Spa apartmani su smešteni u kompleksu Suvo Rudište, na potezu između staza “Malo jezero” i “Sunčana dolina”, u blizini svih važnijih sadržaja planinskog centra Kopaonik.

Svega par koraka Vas deli od staze Malo jezero, sa koje se putem dve žičare možete spustiti ka vrhu Suvo Rudište.

Od samog objekta se spušta asfaltni put do glavne saobraćajnice i dalje ka Kraljevu ili Brzeću, Brusu i dalje ka Kruševcu. Apartmani se nalaze na nadmorskoj visini od 1730 m, u okruženju koje podrazumeva prirodu bogatu florom i faunom, panoramski pogled na padine Kopaonika na jednoj strani, ili Pančićev vrh na drugoj.

Koliko je apartmana na prodaju?

Kada je u pitanju prodaja apartmana Kopaonik je prava lokacija za kupovinu smeštaja koji će Vam doneti pregršt lepih putovanja, doživljaja i uspomena, apartmani Župa nude za prodaju 56 komfornih apartmana, rasporedjenih na 7 etaža kao i 43 garažna mesta koja se nalaze na -1 etaži samog apartmanskog objekta.

Klikom na sledeće dugme preuzmite PDF sa detaljnim opisom i nacrtom kompleksa:

PREUZMI PDF

KONTAKT

Šta sadrže apartmani koje možete kupiti?

Dnevni boravak - dnevna soba Apartmani Župa Kopaonik

Dvosobni apartmani smeštaja Župa se sastoje od dve spavaće sobe, jedne sa dva singl ležaja, druge sa francuskim ležajem, i dnevnog boravka u kome se nalazi dvosed na razvlačenje i fotelja na razvlačenje. Tu su i kuhinja sa trpezarijom, kupatilom i wc-om posebno. Svaki apartman je organizovan tako da izdvaja ulazni predpostor sa kupatilom i garderoberom, boravak sa kuhinjom i prostorom za obedovanje, kao i zasebne spavaće sobe.

Kada je u pitanju smeštaj Župa Wellness & Spa prodaja ovih apartmana, odnosno kupovina istih, podrazumeva da je vlasnicima na raspolaganju i mogućnost korišćenja kablovske TV, Wi-fi interneta, bazena sa spa centrom (teretana, sauna, sobe za masažu, …), skijašnice, kao i korišćenje usluga restorana/ kolibe sa dovoljnim kapacitetom za prijem svih gostiju.

Troškovi održavanja apartmana nakon kupovine

Prodaja apartmana na Kopaoniku podrazumeva i to da će vlasnici nakon kupovine smeštaja voditi računa o troškovima održavanja apartmana (kao što su – čišćenje hodnika i samih apartmana, hodnika, servis lifta) kao i o komunalnim uslugama (zajedničke električne energije, naknada za utrošenu električnu energiju, vodu, odvoz otpada, čišćenje snega i slično).

I ovaj proces za Vas može biti znatno lakši, jer postoji mogućnost da vlasnici posebnih delova apartmanskog objekta „Župa“ zaključe ugovor sa firmom koja će u ime njih obavljati poslove održavanja tokom cele godine za minimalnu naknadu. Ukoliko kupujete apartman da biste ga potom iznajmljivali, pruža se i mogućnost da prethodno navedena firma tokom cele godine iznajmljuje apartmane u Vaše ime..