Izaberite apartman za 5 osoba koji je idealan za smeštaj porodice, ili odabranog društva. Ulazni deo ovog apartmana na Kopaoniku predviđenog za smeštaj ukupno pet osoba čini garderober i kupatilo, koje je opremljeno keramikom vrhunskog kvaliteta, zajedno sa wc-om i tuš kabinom. Ovaj apartman, kao i svi ostali, ima mogućnost nezavisne pripreme tople vode, kao i korišćenje bojlera nove generacije.

Trpezariju čini kuhinja i pripadajući trpezarijski sto i stolice, a pored toga postoji i prostor za sedenje sa kaučem i foteljom, klub stočićem i TV-om. kauč u dnevnom boravku možete da otvorite u ležaj za dve osobe, a fotelja se može raširiti u ležaj za jednu osobu.

Spavaća soba u apartmanu je opremljena sa dva singl ležaja ili jednim bračnim, kao i posebnim garderobnim ormanom. Svi naši apartmani imaju pristup internetu, pri čemu ne postoji dodatna naplata, ali treba napomenuti da je brzina protoka podataka, kao i jačina signala, uslovljena tehničkim ograničenjima provajdera i opreme za wi-fi u samom objektu.

Rezervišite apartman za 5 osoba na Kopaoniku već sad: