Izaberite apartman za 6 osoba koji je idealan za smeštaj porodice, ili veće društvo. Ulazni deo našeg apartmana predviđenog za smeštaj ukupno 6 osoba čini garderober i kupatilo, koje je opremljeno keramikom vrhunskog kvaliteta, zajedno sa odvojenim wc-om, sa tuš kabinom. Ovaj apartman, kao i svi ostali, ima mogućnost nezavisne pripreme tople vode, kao i korišćenje bojlera nove generacije.

Trpezariju čini kuhinja i pripadajući trpezarijski sto i stolice, a pored toga postoji i prostor za sedenje sa kaučem, klub stočićem i TV-om. kauč u dnevnom boravku možete da otvorite u ležaj za dve osobe, a fotelja se može raširiti u ležaj za jednu osobu.

Postoje dve spavaće sobe u ovom apartmanu, pri čemu je jedna opremljena sa dva singl ležaja, a druga ima jedan bračni krevet, dok svaka od spavaćih soba poseduje i pripadajući garderober.

Svi naši apartmani imaju pristup internetu, pa i apartman za šest osoba, pri čemu ne postoji dodatna naplata, ali treba napomenuti da je brzina protoka podataka, kao i jačina signala, ograničena tehničkim mogućnostima provajdera i opreme za wi-fi u samom objektu.

Rezervišite apartman za šest osoba na Kopaoniku već sad: